Retourneren en terugbetaling

We kunnen retourzendingen accepteren binnen 14 dagen na ontvangst van uw goederen.

Om uw omruil-/terugbetalingsverzoek te verwerken, hebben wij de volgende informatie nodig:

De producten moeten in originele staat verkeren en voorzien zijn van originele merktekens en labels.
De verpakking mag niet beschadigd zijn en in originele staat verkeren.
De geretourneerde goederen mogen geen gebruikssporen vertonen.
Bestellingsnummer
Foto- of videomateriaal waarop het probleem duidelijk zichtbaar is (voor producten die beschadigd zijn, niet zoals beschreven en verkeerd ontvangen).
Indien de geretourneerde goederen niet aan deze voorwaarden voldoen, kunnen wij uw retour helaas niet in behandeling nemen. Wij behouden ons het recht voor om geretourneerde goederen te weigeren als we vermoeden dat deze buiten onze schuld zijn gebruikt of beschadigd.

Om een ​​retourzending te starten, kunt u contact met ons opnemen via info@eleviza.com. Als uw retourzending wordt geaccepteerd, sturen wij u instructies over hoe u uw pakket kunt verzenden en naar welk adres. Artikelen die naar ons worden verzonden zonder dat er eerst een retourzending is aangevraagd, worden niet geaccepteerd.

Als u vragen heeft over het retourneren, kunt u altijd contact met ons opnemen via info@eleviza.com.

Let er altijd op of uw pakket een trackingnummer heeft. Zonder verzenddocumentatie met trackingnummer worden verloren retourzendingen niet terugbetaald. Het versturen van uw retourzending per post zonder trackingnummer is op eigen risico. Als klant bent u verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren, inclusief eventuele douanekosten: De verzendkosten voor het retourneren worden niet terugbetaald. Indien het pakket de status "verloren tijdens transport" vertoont, zijn wij niet verantwoordelijk voor de retourzending.

(Houd er rekening mee dat er hoge kosten kunnen ontstaan ​​bij het retourneren naar China ≈ €15-25).

Wanneer wij uw retourzending hebben ontvangen, zullen wij u hiervan op de hoogte stellen e-mail dat de retourzending is ontvangen. Wij storten het aankoopbedrag binnen enkele dagen na verwerking van uw retourzending terug op uw rekening.

Producten die aan één of meer van de volgende voorwaarden voldoen, kunnen helaas niet geretourneerd worden:

a. Verzegelde producten. Indien de verzegeling verbroken is, kunnen deze producten niet geretourneerd worden. b) Producten die door de detailhandelaar zijn vervaardigd volgens specificaties van de consument (op maat gemaakt). c) Producten die duidelijk een persoonlijk karakter hebben. d Producten die door hun aard niet kunnen worden geretourneerd. e) Producten zoals ondergoed, lingerie, panty's en verzorgingsproducten vallen niet onder het retourrecht. De reden hiervoor is hygiëne. Deze producten kunnen daarom niet geretourneerd worden en worden niet verwerkt. f Producten moeten binnen 14 dagen na aankomst worden geretourneerd.

Annuleren van bestellingen Het is alleen mogelijk om uw bestelling binnen 5 minuten na het plaatsen van de bestelling te annuleren. Na 5 minuten worden onze bestellingen gestopt in het verwerkingsproces, daarna is annuleren helaas niet meer mogelijk.

Om uw bestelling te annuleren kunt u na het plaatsen van de bestelling contact met ons opnemen via info@eleviza.com.

Retourzendingen zijn altijd voor risico van de afzender en de verzendkosten voor retourzending worden niet vergoed.